Jezus spreekt

Blijf even staan op de drempel van Mijn huis van overvloed.                                                                              Houd even stil in ontzag en in de vreugde van aanbidding.                                                                                 Ik zal je de wensen van je hart geven.                                                                                                               Geef je verlangens zelf, ontstaan als ze zijn in de verbondenheid met de Goddelijke Geest, en ontvang hun vervulling.                                                                                                                                                  Weet dit en laat je hart zingen van de blijdschap over dit wonder van voorziening en genezing, zegt Jezus.

Gepubliceerd door

eugenevandevoort

Wat je probleem, zorg, ziekte ook is. Laat het weten en ik breng het in Jezus'Naam voor de troon van de hemelse Vader. De HEER houdt van jouw en wil dat het jou goed gaat. Dat je gelukkig, gezond èn voorspoedig bent. VERTROUW HEM.