Jezus spreekt

Wandel in Mijn weg en vertrouw Mij. 

Geen kwaad kan je deren. 
Ik ben evenzeer van jou als jij van Mij. 
Vind in die waarheid rust.
Rusten wil zeggen: het staken van alle strijd. 
Put uit die zekerheid een kalm, sterk vertrouwen. 
Rust niet alleen in Mij, als de strijd in de wereld te zwaar en te veel voor je blijkt te zijn om te dragen of onder ogen te zien; rust in Mij als je volmaakt begrip nodig hebt, als je behoefte hebt aan intieme, liefdevolle vriendschap en contact.
De wereld, Mijn arme wereld, vlucht tot Mij als haar moeilijkheden te groot zijn om die op een andere manier te overwinnen; maar besef en vergeet nooit dat wanneer deze harten Mij met dezelfde begerigheid zochten om alleen maar gemeenschap en liefdevol contact te hebben, veel van die moeilijkheden zich nooit zouden voordoen. 
Dan zouden de omstandigheden, het leven, het karakter zo worden veranderd – zo gelouterd, dat dergelijke kleine moeilijkheden zelfs niet zouden voorkomen, zegt Jezus.
<img style="margin: 0px 0.2ex; vertical-align: middle; max-height: 24px;" src="https://mail.google.com/mail/e/1f525&quot; alt="

Gepubliceerd door

eugenevandevoort

Wat je probleem, zorg, ziekte ook is. Laat het weten en ik breng het in Jezus'Naam voor de troon van de hemelse Vader. De Heer houdt van je en wil dat het je goed gaat. Dat je gelukkig, gezond en voorspoedig bent. VERTROUW HEM.