Jezus spreekt

De lente brengt haar boodschap van hoop.
Niet alleen verkondigt ze de waarheid dat de natuur zich verheft uit haar tijd van verval en somberheid tot een nieuw leven.               Maar, ze spreekt zeker ook tot de enkeling, tot volkeren, tot Mijn wereld van het feit dat de tijd van verval en somberheid ook voor hen kan voorbijgaan, en dat, uit strijd en beroering, onheil en zonde, men kan opspringen tot een nieuw en verblijdend opstandingsleven.
Maar de natuur gehoorzaamt aan Mijn wetten. 

Door haar gehoorzaamheid is het dat de bezieling tot nieuw leven wordt gevolgd door de schoonheid van herrezen kracht.
Vandaar dat alleen wanneer de mens aan Mijn wil gehoorzaamt en werkt volgens Mijn Goddelijk plan voor hem, er harmonie kan volgen op chaos, vrede op oorlog, en een heerschappij van liefde kan volgen op een van conflicten en bloedbaden, zegt Jezus.
<img style="margin: 0px 0.2ex; vertical-align: middle; max-height: 24px;" src="https://mail.google.com/mail/e/1f525&quot; alt="

Gepubliceerd door

eugenevandevoort

Wat je probleem, zorg, ziekte ook is. Laat het weten en ik breng het in Jezus'Naam voor de troon van de hemelse Vader. De HEER houdt van jouw en wil dat het jou goed gaat. Dat je gelukkig, gezond èn voorspoedig bent. VERTROUW HEM.