Goud

070720142419.jpg

 

 

 

Gebed is een conversatie tussen 2 partijen, maar soms moeten we allèèn maar luisteren. Stil zijn voor de Here is een sleutel in onze relatie met Hem. In die zin is zwijgen waarlijk goud !. ( Dan. 10 : 9 )

Gepubliceerd door

eugenevandevoort

Wat je probleem, zorg, ziekte ook is. Laat het weten en ik breng het in Jezus'Naam voor de troon van de hemelse Vader. De HEER houdt van jouw en wil dat het jou goed gaat. Dat je gelukkig, gezond èn voorspoedig bent. VERTROUW HEM.

Eén gedachte over “Goud”

 1. Ik geniet van God met al mijn zintuigen.
  Het woordje ‘soms’ is dan voor mij ook belangrijk.
  ‘Niets is sterker dan de stilte’ zingt Stef Bos, en hij schreeuwt het soms ook uit: ‘Breek de stilte’.
  Als gids kan ik hem alleen maar telkens gelijk geven.
  Ook hier vind ik rake en wijze woorden.

  Like

Reacties zijn gesloten.