Het gebed van berouw.

Een ding dat een kind van God meer moet hebben dan enig ander ding is berouw. 1 Joh. 1:9 zegt: ” Indien wij onze zonden belijden, Hij is getrouw en rechtvaardig, om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheden “. Wist U dat dit vers niet geschreven werd voor de zondaar maar voor de wedergeboren gelovigen. 1 Johannes werd aan de Kerk geschreven. Dat omvat alle soorten zonden. De bewuste en de onbewuste zonden. Soms geeft U aanstoot aan mensen zonder dat U zich daar van bewust bent. Maar als U berouw hebt, zal de Here God U vergeven, U wassen en U reinigen. 

Gepubliceerd door

eugenevandevoort

Wat je probleem, zorg, ziekte ook is. Laat het weten en ik breng het in Jezus'Naam voor de troon van de hemelse Vader. De Heer houdt van je en wil dat het je goed gaat. Dat je gelukkig, gezond en voorspoedig bent. VERTROUW HEM.